免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

楼主: 雨儿

[车友趣闻] 你为什么起这个网名啊?

火... [复制链接]

风云币

活动币

木甲骑士

帖子!!很深!

风云币

活动币

布衣骑士

这也算是另类报道帖吧~
初三时候超喜欢信乐团!!!
那时候买了张live dvd 是信乐团第一场售票演唱会,名叫 one night @ 火星
登场时候的第一段曲子的标题就是 火星乍现
这名字还有一种降临在未知世界的以为,就一直沿用了
回复 鲜花 臭蛋

风云币

活动币

光影骑士

我的名字,是一首歌,而我的头像,正是演唱者。

主唱:Frank Sinatra--弗兰克·辛纳屈   
And now, the end is near;   现在,我的末日将近,   
And so I face the final curtain.   面临人生的最后落幕,   
My friend, I'll say it clear,   我的朋友,我要说个清楚,   
I'll state my case, of which I'm certain.   向你讲述我的人生之路。   
I've lived a life that's full.   我活过一个充实的人生,   
I've traveled each and every highway;   我经历过每一段路途,   
And more, much more I did,   而更重要的是,   
I did it my way.   我用自己的方式。   
Regrets, I've had a few;   遗憾,也有一些吧,   
But then again, too few to mention.   算不上多,不值一提。   
I did what I had to do   我做了该做的一切,   
And saw it through without exemption.   洞悉世事,不求赦免。   
I planned each charted course;   我规划过每一段人生,   
Each careful step along the by way,   每一个细微的脚步,   
and more, much more than this,   而更重要的是,   
Yes, there were times, I'm sure you knew   是的,你知道有些时候,   
When I bit off more than I could chew.   我曾背负不能承受之重,   
But through it all, when there was doubt,   但自始至终,就算充满疑惑,   
I ate it up and spit it out.   我还是克服困难战胜了它。   
I faced it all and I stood tall;   我挺直身躯,勇敢面对,   
And did it my way.   用我自己的方式。   
I’ve loved, I’ve laughed and cried.   我曾经爱过,笑过,哭过,   
I’ve had my fill; my share of losing.   我曾经满足,也曾经失落,   
And now, as tears subside,   现在,当泪水慢慢沉淀,   
I find it all so amusing.   我发现原来可以一笑置之。   
To think I did all that;   想到我所做过的一切,   
And may I say - not in a shy way,   我可以说,毫不羞愧地说,   
No, oh no not me,   我没有虚度,   
For what is a man, what has he got?   男人究竟是什么,拥有什么?   
If not himself, then he has naught.   除了自己,我们一无所有。   
To say the things he truly feels;   说出心里最真实的感受,   
And not the words of one who kneels.   而不是那些身不由己的话。   
The record shows I took the blows -   时间证明,我经受住了磨难,   
And did it my way!   用我自己的方式!   
Yes, it was my way.   没错,这就是我的方式。
回复 鲜花 臭蛋

风云币

活动币

麻衣百姓

好大的雨 ~~~
回复 鲜花 臭蛋

风云币

活动币

银甲骑士

唉,注册的时候肚子饿了,突然想吃小碗牛肉,一失足成千古恨啊
回复 鲜花 臭蛋

风云币

活动币

1万

金甲骑士

我最二,直接就拼音把名字打上了,我晕
回复 鲜花 臭蛋

风云币

活动币

1万

金甲骑士

汪汪 发表于 2009-9-24 23:56
不是煮着吃的那个,,,,,么?

看你说吃的我觉得自己饿了
回复 鲜花 臭蛋

风云币

活动币

铁甲骑士

QQ
豪客 发表于 2009-9-24 18:13
这个贴子要顶。

{:soso__12334597966273432490_3:}
回复 鲜花 臭蛋

风云币

活动币

铁甲骑士

{:soso_e136:}因为我勇敢岁数小,所以叫玩不死的小孩...
回复 鲜花 臭蛋

风云币

活动币

铁甲骑士

我用的是真实的名
12.9.23单人完成京-石往返48小时不间断骑行693公里
<-sina_sign,1650938331,b3811575,1->
回复 鲜花 臭蛋